Cremă hidratantă antirid

HIDRATARE CONTINUĂ TIMP DE 24 ORE

Formulă unică şi delicată, cu proprietăţi avansate de hidratare, ajută la prevenirea şi stoparea primelor semne apărute în procesul de îmbătrânire a tenului. Sărurile minerale şi aminoacizii din extractul Pell Amar, alături de uleiul de Jojoba, vitamina E, îmbogăţite cu acid hialuronic şi colagen solubil, creează o reală şi eficientă cremă antirid.

Această cremă hrănitoare este ideală pentru toate tipurile de ten. Acidul Hialuronic previne pierderea umidităţii pielii pe tot parcursul zilei. Acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor şi menţine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere şi sănătoase: suplețea, elasticitatea și tonicitatea epidermei.​

Conţine:

COLAGEN – proteină a ţesutului conjunctiv, extrem de importantă, care luptă împotriva formării ridurilor; ajută pielea să-şi menţină fermitatea şi elasticitatea.

ACID HIALURONIC – hidratează în profunzime şi are rol esenţial în refacerea colagenului şi a elastinei. Capacitatea sa unică de penetrare a pielii şi de hidratare cât şi proprietăţile vascoelastice fac pielea mai moale şi îi restabilesc elasticitatea. Are un efect antirid semnificativ.

EXTRACT PELL AMAR – contribuie la reconstituirea învelişului acid al epidermului, având rol hidratant şi protector. Conţine aminoacizi cu rol cheie în metabolismul dermic: alanina, prolina şi glicina ce au efect de încetinire a proceselor de îmbătrânire a pielii.

DDBD – determină relaxarea muşchilor faciali şi previne formarea ridurilor. Acţionează pentru tratarea ridurilor de tip “lăbuţe de gâscă”.

EXTRACT PELL AMAR – sursă naturală de energie pentru piele – conţinut bogat de săruri  minerale cu rol în refacerea concentraţiei intracelulare de ioni de potasiu şi extracelulare de ioni de calciu, cu efect de lungă durată în hidratarea epidermei.

  • HIDRATARE

Trei principii active aflate în mod natural în structura epidermei plus un cofactor – uleiul de jojoba:

ACID HIALURONIC – cel mai eficient principiu activ pentru hidratarea şi catifelarea epidermei datorită capacităţii sale de a fixa şi păstra apa, conservând caracteristicile de elasticitate şi supleţe ale acesteia;

COLAGEN SOLUBIL – potenţial important de reţinere a apei cu rol în accelerarea vindecării leziunilor;

ELASTINA – ingredient natural, protejează şi reface structura pielii;

Cofactor – ULEI DE JOJOBA – ulei cu proprietăţi de stimulare a hidratării, cu conţinut de esteri, de acizi graşi şi alcooli graşi ce asigură o balanţă hidrofil-liofil optimă, determinând un echilibru perfect între proprietăţile de hidratare şi cele emoliente ale produsului.

  • ANTIRID

Un principiu inovator de prevenire şi atenuare a ridurilor plus un cofactor – Tocoferil acetat (vitamina E):

DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZAMYDE DIACETATE – prezintă excelente proprietăţi antirid cu un mecanism de relaxare a musculaturii faciale ce determină atenuarea şi estomparea ridurilor, chiar şi a celor profunde, de expresie;

Cofactor – Tocoferil acetat (vitamina E) – rol de protecţie împotriva radicalilor liberi, contribuie la încetinirea proceselor de degradare şi îmbătrânire ale epidermei.

WhatsApp chat