Toate detaliile legate de modul de plată și modul de livrare se stabilesc din pagina de Finalizare comandă.

Plata prin ramburs

Veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului, dacă e cazul, în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat sau ridicării coletului de la Oficiul Poștal.

Plata prin card bancar – on line

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele: VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza
datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele eromanesc

Plata prin ordin bancar

Cont in cazul platii prin ordin de plata: RO88BTRLRONCRT0522093201

Toate prețurile, inclusiv cele referitoare la transport, afișate pe magazinul online www.eromanesc.ro sunt finale și includ TVA.

Înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promoții și reduceri pentru produsele sale. Promoțiile nu se cumulează. Voucherele de reduceri pot avea o valabilitate predefinită sau pot fi fără dată de expirare. Promoțiile vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături cât și pe factură. De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.