Toate detaliile legate de modul de plată și modul de livrare se stabilesc din pagina de Finalizare comandă.

Modalitatile de plata sunt: ramburs, ordin de plată sau online.

a. Ramburs prin Poşta Română
b. Ramburs prin Urgent Cargus Curier
c. Ordin de plată

In cazul in care trimiteti un colet cadou, va sugeram sa optati pentru plata online sau prin ordin de plata.

Plata prin ordin de plata

Cont in cazul platii prin ordin de plata: RO88BTRLRONCRT0522093201

Plată online cu cardul

Plata se realizează în condiţii de siguranţă deplină, fără a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate pe serverele Netopia mobilPay , prin procesatorul de plăţi 3dSecure. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătura dumeavoastră (în funcţie de tipul de card, pot lipsi).

3DSecure – siguranţă suplimentară în mediul onlineServiciul 3DSecure utilizează cele mai noi tehnologii de la Verified by Visa şi MasterCard SecureCode, pentru a proteja cardul dumneavoastră împotriva utilizării neautorizate atunci când faceţi cumpărături pe internet, pe baza unei parole cunoscute doar de către dumneavoastră, parolă ce funcţionează la cumpărăturile pe internet ca şi pinul la retragerea banilor din bancomat sau la plata cu card într-un magazin aflat într-o locaţie fizică. Practic, în acest moment, daca vă este furat cardul sau daca cineva are acces la cardul dvs, poate lua numărul de card, cvv-ul şi data expirării şi face cumpărături online. Cu 3D secure însă, acest lucru va fi evitat.

Cum funcţionează?Acest serviciu este gratuit şi vă puteţi înregistra online chiar acum, urmând unul dintre link-urile afişate pe pagina web a băncii dumneavoastră. Alegeţi o parolă pentru cardul dumneavoastră. Aceasta va fi solicitată ori de cate ori veţi face cumpărături pe site-uri securizate care afişează sigla: 

Data următoare când efectuaţi cumpărături online pe un site participant, va trebui să introduceţi parola în timpul procesului de vânzare securizată, mai precis, dupa introducerea detaliilor de card în pagina de plată şi apăsarea butonului « Approve« , se va deschide o fereastră în care veţi introduce parola unică pentru 3DSecure. Dupa introducerea acestei parole, tranzacţia va fi finalizată.

Important! Dacă nu v-aţi înregistrat încă, veţi putea efectua 3 tranzacţii pe site-urile comercianţilor participanţi fără a avea cardul activat în 3DSecure. Din motive de securitate, cea de-a 4-a cumpărătura pe un astfel de site se va putea finaliza doar pe bază de parolă, prin urmare va trebui să vă înrolaţi cardul pe loc (“Autentificare preliminara”/“Activation during shopping”), parcurgând etapele de mai sus.

Pentru întrebări sau nelamuriri, vă rugăm să apelaţi numerele de telefon afişate pe verso cardurilor emise de banca dumneavoastră şi pe site-ul băncii emitente a cardului/cardurilor dumneavoastră.

Sunt persoană juridică, pot sa comand online?

Site-ul se adresează in special persoanelor fizice. Persoanele juridice sunt rugate să contacteze Reprezentanța eromanesc.ro la adresa de mail contact@eromanesc.ro. Veţi putea astfel încheia un contract de vânzare-cumpărare şi începe o colaborare cu compania noastră.